ClickCease
Beyaz Eşya Yetkili Servisi

Bursa Kombi Servisi

Bursa Kombi Servisi olarak haftanın 7 günü 24 saat hizmet vermektedir. Kombi servisimiz sayesinde aynı gün servis kapınızda. 15 yıldan bu yana tüm marka ve model kombi cihazları için Bursa Kombi Tamircisi ile 1 yıl garantili bir durumda tamir ve onarım işlemlerini en güvenilir şekilde yapmaktayız.

Bursa Kombi Bakımı ve Bursa Petek Temizliği fiyatları için bizi arayabilir en uygun fiyatlar ile kombi bakımı ve petek temizleme yaptırabilirsiniz. %100 Müşteri Memnuniyetini kendimize esas alarak yerinde tamir ve bakım hizmeti sunmaktayız. %100 Orijinal Parça Değişimi sayesinde kombi cihazınız yıllarca sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

Bakımı ve temizliği yapılmayan kombi cihazları sizin daha fazla doğal gaz faturası ödemenize sebep olmaktadır. Deneyimli ve işinde uzman Bursa Kombi Ustalarımız sayesinde faturaya ödediğiniz para yarı yarıya azalabilir ve odlukça fazla kombinizden verim sağlayabilirsiniz.

Bursa Acil Kombi Servisi hizmeti için bizi arayabilir ve Bursa  kombi servisi hakkında detaylı bilgilere ulaşım sağlayabilirsiniz. Bursa  Kombi Bakım Fiyatları için bizlere 444 28 46 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Bursa Kombi Servisi olarak kombi cihazlarınızın yıllık bakım işlemlerini her zaman en uygun fiyatlar ile yaparak sizlere hiç bir zaman zorluk çıkartmıyoruz. Kombi cihazlarınız sayesinde kış aylarını oldukça rahat ve sıcak bir şekilde geçiriyoruz. Bursa Kombi Ustalarımız sizlere her zaman yılda her zaman 1 defa muhakkak hem kombi bakımı hem de petek temizleme işlemlerini yaptırmanızı önermektedirler.

HİZMETLERİMİZ

BURSA KOMBİ TAMİRİ

kombi tamiri

Hemen Ara:  444 28 46

WhatsApp:  0535 560 43 59

BURSA KOMBİ BAKIMI

kombi bakımı

Hemen Ara:  444 28 46

WhatsApp: 0535 560 43 59

BURSA PETEK TEMİZLİĞİ

petek temizliği

Hemen Ara: 444 28 46

WhatsApp:  0535 560 43 59

Bursa Kombi Servisi
Telefon Numaraları

Bursa Ferroli
Kombi Servisi
HEMEN ARA

Bursa Alarko
Kombi Servisi
HEMEN ARA

Bursa Vaillant
Kombi Servisi
HEMEN ARA

bosch servisi

Bursa BOSCH 
Kombi Servisi
HEMEN ARA

Bursa Baymak
Kombi Servisi
HEMEN ARA

Bursa E.C.A
Kombi Servisi
HEMEN ARA

Bursa Viesmann
Kombi Servisi
HEMEN ARA

Bursa Demirdöküm
Kombi Servisi
HEMEN ARA

Bursa Buderus
Kombi Servisi
HEMEN ARA

Bursa Kombi Servisi
Sık Sorulan Sorular

Öncelikle sıcak su ve kalorifer  ateşleme durumu kontrol edilmeli ve daha sonra kombinin su sızdırıp sızdırmadığına bakılmalı eğer bir buraya kadar bir sorun yoksa kombinin baca fanını temizleyerek başlayabilirsiniz. Sonrasında kalorifer dönüş hat borularını da temizleyebilir ve bar basınçları kontrol edildikten sonra gerekli testler yapılmalıdır. Profesyonel bir şekilde bakım yaptırmak isterseniz bizi arayabilirsiniz.

Kombi bakımı her sene düzenli olarak yapılırsa doğal gaz faturanızda ciddi anlamda düşüş görürsünüz. Yaz kış fark etmez kombi sadece ısınmak için değil mutfak ve ocak içinde kullanılmaktadır. Kombi bakımını düzenli olarak yaptırmadığınız sürece size daha fazla maliyete sebep olacaktır.

Kombinin kendini ateşleyip ısıtma işlemini yapabilmesi için ortalama 1,5 BAR seviyesine kadar su dolumu yapılmalıdır. Eğer kombide bir arıza veya hata varsa bar seviyesi sürekli değişecektir. Bu durumda profesyonel kombi servisi için bizi arayabilirsiniz.

Peteklerin tamamı yeterince ısınmıyorsa peteklerin gazı alınmalı ve gerekirse petek temizliği yapılmalıdır. Bu şekilde kombiyi kullanmaya devam ederseniz normale göre 2 kat fatura ödersiniz. Petek Temizleme Makinesi ile çok daha etkili bir sonuç alabilirsiniz. Uygun fiyatlı petek temizliği için bizi arayabilirsiniz.

Yeni nesil kombilerin tamamı yoğuşmalıdır. Az enerji tüketip daha fazla ısınma işlevi vardır. Gaz içerisinde ki suyu yoğuşturur ve baca gazı sıcaklığını düşürerek ilave verim artışı ve enerji kazanırlar. Hem cebinize iyi gelir hemde evin daha iyi ısınmasına 🙂

Kombi bakımı ve petek temizliği sorunsuz olarak yapıldıysa kombinin sürekli açık kalması sürekli gaz kullandığı anlamına gelmez. Sıcaklık sizin istediğiniz derecenin altına düştüğünde kombi tekrar çalışmaya başlar. Kısacası hiç bir zararı yoktur.

Kombiniz normale göre daha fazla gürültülü çalışıyorsa bunun bir çok sebebi olabilir.  Kombi fan motoru arıza yapmış olabilir, devir daim motorunda arıza meydana gelmiş olabilir veya kombi haznesinde su kalmış olabilir. Kısacası kontrol edilmeli ve ona göre tamir – bakım işlemi uygulanmalıdır.

HEMEN ARA